Home » Communicatie » Ont-moeten » Een ander lichaam met hetzelfde bewustzijn

Een ander lichaam met hetzelfde bewustzijn

door | 27 nov, 2021 | Ont-moeten

Voor we van Corona – betekenis: lichtkrans –  gehoord hadden, leek onze vrijheid eindeloos. Maar leven is verandering met alle gevolgen en uitdagingen van dien. Persoonlijke overtuigingen, verhalen en ervaringen gedreven door het continuüm, spelen hierbij hun rol. En als we dan gedwongen worden om keuzes te maken, komen deze aan het licht. Hieronder belicht ik een persoonlijk verhaal.

Weerstand en weerbaarheid
Haar leven lang al heeft ze angst voor injecties. Haar hoofd behoudt de regie totdat de naald in zicht komt. Telkens weet ze goedbedoelende mensen te verrassen met haar vechtkracht reacties en zijn er vervolgens vier mensen nodig om haar te stabiliseren. Niet normaal toch? Lange tijd nam ze zichzelf niet serieus. Haar brein vocht telkens tegen haar intuïtie. Ze ondernam van alles om van haar weerstand tegen injecties, die iets on-eigens in haar lichaam spuiten, af te komen. Zonder resultaat. Haar angst lijkt ook niet overgedragen door familie, want oma was verpleegster en haar moeder schoolartsassistente.

Het onderwerp verdwijnt naar de achtergrond, totdat haar blozende babyzoon in shock raakt na zijn eerste vaccinaties. Ze gunt niemand de aanblik van een bijna levenloze baby in je armen, terwijl hij enkele uren daarvoor nog gezond was en actief reageerde. Gelukkig kan een gezond lichaam veel hebben, zeker als er genoeg aandacht en liefde is, zodat de stress uit het lichaam losgelaten kan worden. De GGD geeft trouwens toe dat haar zoon niet de eerste is met deze reactie en dat ze bezig zijn met een aanpassing van het vaccin.

Onlogische angst om zelfbehoud?
Een paar jaar later besluit de vrouw opnieuw aan de slag te gaan om van haar prikangst te ‘genezen’. Geholpen door middel van een helende reis, krijgt ze een verhelderende reis. Ze ‘ziet’ zichzelf als een jongetje van ongeveer tien jaar rond de Tweede Wereld Oorlog, niet in Europa, maar in China! Ze beseft dat ze op dat moment een weeskind is. Vervolgens ‘hoort’ ze een stem onderdak, voedsel en wat inkomen aanbieden. Als wees, levend op straat, klinkt zo’n aanbod als de hemel op aarde.

Ondertussen -in het nu- flipt haar huidige brein: ‘Wat is dit allemaal??’

Bij het volgende beeld ligt ze als weesjongen, samen met zeker tien andere kinderen, in een smetteloos witte ruimte vastgebonden in een bed. Als het jongetje zijn hoofd draait in die kille kamer, ziet hij links een groot geblindeerd raam, waardoor iedereen constant in de gaten wordt gehouden. Meerdere keren per dag krijgen de kinderen testen en onderzoeken. Er worden allerlei proeven op hen gedaan. Ze moeten allerlei opdrachten uitvoeren en krijgen indien ‘goed bevonden’ een volgende injectie. Het jongenslichaam wordt keer op keer beproefd en raakt uitgemergeld. Hij beleeft het allemaal bewust en kan het proces onmogelijk stoppen of eraan ontsnappen. Daarentegen is en blijft zijn brein helder tot op het laatste moment. Dit is zijn manier van autonomie en weerstand bieden: ‘MIJ krijgen ze niet!’

Als laatste beeld verschijnt een verpleegster bij het bed die -voor het eerst- haar ogen naar het jongetje opslaat. Ze spreken niet, dat is onmogelijk, maar ze kijkt hem doordringend aan en hij ervaart haar compassie. Het volgende moment knikt de verpleegster bijna onzichtbaar alsof ze toestemming geeft en het daaropvolgende moment ziet het jongetje een licht, een stralend, schitterend, aantrekkelijk licht. Het komt over hem heen en neemt hem mee …

Terug in het nu is de vrouw stil, verdwaasd. Wat is dit? Waar komt die ervaring vandaan? Haar brein begrijpt het niet, maar haar tranen stromen ongestoord. Dit vraagt om nader onderzoek …

Wikipedia geeft bevestiging
Er bestond een geheime divisie van het Japanse Keizerlijk leger, Eenheid 731. Deze was actief vanaf 1932 tot einde Tweede Wereld Oorlog in het door Japan bezette in Mantsjoerije, in het Noordoosten van China. De divisie was vermomd als Bureau van Waterzuivering, van het Kanto-leger. Ze deed onder meer onderzoek naar biologische wapens, door middel van experimenten op mensen zonder verdoving. Lees zelf vooral verder als je geïnteresseerd bent, maar mij biedt het een antwoord.

Weerstand behouden en immuniteit versterken
Corona oftewel de huidige lichtkrans belicht ongeziene delen, waardoor bijvoorbeeld onderliggend lijden aan het licht komt. Ons lichaam en immuunsysteem verlangen naar bewuste zorg en aandacht. Zeker in deze tijd. Daarnaast heb ik groot respect voor onze ongelooflijke wijsheid die zich, diep in ons, bevindt. Steeds vaker merk ik dat huidige, nu spelende voorvallen hun oorsprong in het verleden hebben, zoals in dit verhaal ‘de helende reis’ naar voren brengt. Persoonlijke ontwikkeling geeft inzicht in het totaalplaatje van intellect, lichaam en emoties. Daaruit volgt zingeving oftewel spirituele groei, waardoor alles een passend perspectief krijgt. Hierdoor versterkt het IK, persoonlijke Innerlijke Kracht en die blijkt volgens mij: oneindig!

Herken je het feit dat een schijnbaar ongegronde angst een repeterende rol speelt in je leven? Heb jij daar weleens onderzoek naar gedaan en wat heeft het je opgeleverd? Stuur mij een berichtje. Ik ben benieuwd naar jouw ervaring.

Ps. Er zijn vele lessen die we hebben geleerd gedurende onze levens, met als eindresultaat de incarnatie waar je nu mee bezig bent. Al je vorige incarnaties zijn opgeslagen in je cellulaire geheugen en kunnen worden opgeroepen door regressie. (Toevallig kwam ik deze tekst tegen op https://www.inspirerendleven.nl/oude-ziel-kenmerken/)

Over Karen

In mijn blogs of artikelen kom je regelmatig mijn ervaringen in het onderwijs tegen.

De ‘kleine wereld’ als spiegel van ‘de realiteit’ oftewel ons dagelijkse leven.

Laat je inspireren en aanzetten tot actie.

Mijn motto

Je hoeft het niet alleen te doen, wel zelf.

Zelfbewustzijn

Het is de beleving van de eigen identiteit. Dus van wie je bent en wat je doet, denkt, voelt of hebt meegemaakt. Wat straal jij uit?

Jezelf op één zetten is geen egoïsme. Het is liefde voor jezelf en daardoor ook voor anderen.

Maak vrede met het verleden,
omarm het heden en
creëer een nieuwe toekomst.

‘Wees jezelf en
vier de kracht
van het verschil’

Gerelateerde artikelen

De kracht van een vraag

De kracht van een vraag

Louise is verstrikt geraakt in het verleden. Jezelf wegcijferen, terwijl je alleen je kinderen op moet voeden is begrijpelijk, maar zowel voor jezelf als alle anderen onhandig. Hoe doorbreek je deze cirkel?

lees verder

0 Reacties

Verzend een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Gratis download:

Een waardevol gesprek met een kind. 
Vul je naam en e-mailadres in en het boek komt naar je toe.

 
 
 
 
 
 
 

Ik wens je veel plezier en mooie inzichten bij het lezen van dit e-book. Ik verneem graag van je wat je ervan vindt. Reageer naar karen@kr8stroom.nl

Tweet
Share
Share
Pin