KR8STROOM

Leef zelfbewust vol levenslust

Tevreden met je verleden,
omarm je het heden
en
creëer je stap voor stap
jouw toekomst,
met alle kwaliteiten
die je in je hebt!

De naam Kr8stroom

De naam ‘Kr8stroom’ staat voor de krachtige energie die jij als werkende moeder bezit. Het symboliseert de harmonieuze energiestroom tussen je hoofd, hart en lichaam, zoals de kr8 van je ademhaling die door je lichaam reist, het pulseren van je bloed en de voortdurende vernieuwing van je cellen.

Deze oneindige stroom stelt je in staat om op volle kr8
te leven! Tenminste, als je jezelf niet belemmert.

Bij Kr8stroom gaat het om jou te versterken in je dagelijkse bezigheden. Ik help je jouw plek te vinden en volledig in te nemen, zodat je vanuit vrijheid elke verbinding aan kunt gaan, op jouw eigen unieke wijze. Een belangrijk onderdeel hiervan zijn de zeven godinnen (de archetypen), die elk unieke kwaliteiten in jou symboliseren. Ik moedig je aan om volop gebruik te maken van je vier talenten: dromen, denken, voelen, en doen, die iedereen bezit, maar die jij op jouw eigen speciale manier tot uitdrukking brengt.

Missie

“Kr8stroom staat voor het empoweren van de werkende moeder, zodat zij de architect van haar eigen leven kan zijn en een voorbeeld voor haar kind(eren).

Ik streef ernaar om de veelzijdige uitdagingen van het moederschap en een carrière te transformeren in kansen voor groei en zelfrealisatie.

Door middel van inspirerende inzichten en praktische tools nodig ik elke vrouw uit om haar unieke krachten te omarmen en te leven met bewustzijn en levenslust.”

Visie

Mijn visie is een wereld waarin elke werkende moeder haar potentieel volledig kan benutten, haar eigen pad kiest en een leven creëert waar ze van houdt.

Kr8stroom streeft ernaar een bron van inspiratie en steun te zijn, waar de wijsheid van godinnenarchetypen en zelfontwikkeling samenkomen.

Ik zie een gemeenschap voor me waarin vrouwen zelfvertrouwen, veerkr8 en vreugde versterken en zo een positieve verandering teweegbrengen in hun leven en omgeving.

Kracht met een 8?

Het oneindigheidsteken ofwel de lemniscaat, is een wiskundig symbool dat een liggende acht ( ) voorstelt. Het wordt gebruikt om het concept van oneindigheid uit te drukken, een kwantiteit die groter is dan elk denkbaar getal. In de wiskunde duidt het oneindigheidsteken vaak de grens van een limiet aan, waarbij iets toeneemt zonder ooit een vast eindpunt te bereiken.

Daarnaast heeft het oneindigheidsteken ook diepe symbolische betekenissen in verschillende culturen en spirituele tradities. Het wordt vaak geassocieerd met eeuwigheid, voortdurende vernieuwing, harmonie en evenwicht. Het symboliseert de eindeloze cyclus van het leven en de voortdurende stroom van het bestaan, zonder begin en zonder eind.
Net als jouw eigen levensstroom; jouw kr8stroom, die oneindig, via ademhaling en bloedstroom door je heen gaat, jou ten dienste staat.

 

Kr8stroom logo

Het logo van Kr8stroom symboliseert de veelzijdige krachten die jij als werkende moeder dagelijks ervaart: de spirituele kr8 van je dromen en intuïties, de mentale kr8 van je gedachten en besluitvorming, de emotionele kr8 van je gevoelens en hoe je deze verwerkt en de fysieke kr8 die je in actie zet.

Deze vier open cirkels staan voor de essentiële talenten waarmee je jouw leven navigeert, beïnvloed door zowel bewuste als onbewuste invloeden van buitenaf, zoals je familieachtergrond en de cultuur waarin je leeft.

Door deze krachten in balans te brengen, ben je in staat elke situatie het hoofd te bieden en je potentieel volledig te benutten.

Gratis online match-gesprek

Gratis download:

Een waardevol gesprek met een kind. 
Vul je naam en e-mailadres in en het boek komt naar je toe.

 
 
 
 
 
 
 

Ik wens je veel plezier en mooie inzichten bij het lezen van dit e-book. Ik verneem graag van je wat je ervan vindt. Reageer naar karen@kr8stroom.nl