Samen Sterk Opstellen

Ons platform Samen Sterk Opstellen (SSO) is een samenwerkingsverband van drie professioneel geschoolde systemische opstellers: Johan Blom, Hetty Sluijs en ikzelf, Karen Carton. Wij werken wij vanuit een holistisch wereldbeeld, wat praktisch betekent dat we meerdere stromingen – waaronder systemisch werken, opstellingen, energetisch werk, lichaamswerk en sjamanisme – hebben verweven in onze werkwijze.

Met dit platform bieden we mensen de gelegenheid om op een verantwoorde en diepgaande manier te ervaren wat de kracht van opstellingen is. Met als doel dat je je bewuster wordt van de (familie)systemen waarmee je verbonden bent, hoe deze je leven beïnvloeden en hoe je door deze verbindingen op een gezonde manier te integreren in je leven een rijker leven krijgt.

Opstellingen begeleiden kunnen wij niet alleen: representanten vormen een essentiële pijler voor onze opstellingen. Wij zijn daarom op zoek naar mensen, die geregeld als vaste representant met ons mee willen doen. Het enige wat we van jou vragen, is een open, nieuwsgierige, respectvolle en integere houding. Tijdens een opstelling hoef je als representant alleen je gevoel en impulsen te volgen, je ervaart de verschillende posities en bewegingen, met de daarbij horende gevoelens.

Als representant leer je ongelofelijk veel en kun je de helende werking van een opstelling ervaren. Dat maakt deelnemen als representant (of toeschouwer) zo waardevol. Het is onze intentie om minimaal 6 x per jaar een opstellingen moment te organiseren. Voor “vaste” representanten hebben wij een aantrekkelijk aanbod. Nieuwsgierig geworden ? Contact opnemen kan via karen@kr8stroom.nl 

Natuurlijk is het ook mogelijk om incidenteel als vraagsteller of representant aan onze opstellingen deel te nemen.

De volgende bijeenkomsten voor ons platform Samen Sterk Opstellen staat gepland voor:

 Datum: 11 maart, 13 mei en 23 juni 2023
 Locatie: Rembrandtlaan 22d, 3723 BJ Bilthoven
 Prijs: € 125    voor het inbrengen van een vraag
 Prijs: € 15       deelname als representant
Koffie, thee en wat lekkers zijn inbegrepen

Aanmelden: Geef je op via karen@kr8stroom.nl
Bellen kan ook.

Gratis download:

Een waardevol gesprek met een kind. 
Vul je naam en e-mailadres in en het boek komt naar je toe.

 
 
 
 
 
 
 

Ik wens je veel plezier en mooie inzichten bij het lezen van dit e-book. Ik verneem graag van je wat je ervan vindt. Reageer naar karen@kr8stroom.nl