Opstellingen als eye-opener

Jouw vraag heeft een eigen antwoord

Samen sterk opstellen (SSO):

We helpen je graag bij het ontcijferen

Je hoeft het niet alleen te doen, wel zelf!
– Karen Carton

Wat een bijzondere ervaring heb ik mee mogen maken met lieve mensen in een hele veilige omgeving. Van te voren wist niet precies wat mij exact te wachten stond, maar ik was samen met een vriendin, die wel ervaring had met Karen haar manier van opstellen. Tijdens mijn opstelling heb ik mijn schuldgevoelens opgesteld. Karen stelde mij erg op mijn gemak en nam mij op een natuurlijke manier mee in de opstelling.

Zo indrukwekkend wat er allemaal gebeurde; hoe ik mijzelf en mijn ouders terugzag. Heel emotioneel, op een mooie manier. Ongelooflijk wat de representanten zeiden en mij inzicht gaven in mijn handelen. Ik heb vaak het beeld van de opstelling terug op mijn netvlies gekregen telkens als er een schuldgevoel opkwam in de periode na 16 juni. Zo’n verlichting nu weken later. Een bevrijdend gevoel waarvoor ik Karen heel erg wil bedanken.

Isabel uit Terneuzen

Samen Sterk Opstellen (SSO)

Naast mijn eigen praktijk, werk ik, Karen Carton ook samen met twee andere professioneel geschoolde systemische opstellers: Johan Blom en Hetty Sluijs.

Wij werken vanuit een holistisch wereldbeeld, wat praktisch betekent dat we meerdere stromingen – waaronder opstellingen, energetisch werk, lichaamswerk en sjamanisme – hebben verweven in onze werkwijze.

Met dit platform bieden je de gelegenheid om op een verantwoorde en diepgaande manier de kr8* van opstellingen te ervaren. Je ontdekt (familie)systemen waarmee je verbonden bent, hoe deze je leven beïnvloeden en hoe je door deze verbindingen op een gezonde manier te integreren in je leven een rijker leven krijgt.

Daarnaast bieden we ook de mogelijkheid om een corporate-vraag in te brengen, aangezien wij daar ook veel ervaring mee hebben.

‘Je hoeft de wereld niet te begrijpen,
je hoeft alleen je plaats erin weten te vinden’

–  vrij naar Albert Einstein

“Al jarenlang stond een familieopstelling op mijn verlanglijstje, maar het kwam er maar niet van. Ik wist niet precies waar en bij wie ik deze ervaring wilde beleven. Toen hoorde ik via een vriendin over Karen, en ik wist meteen dat ik mijn familieopstelling bij haar wilde doen. Ik moet toegeven dat ik het behoorlijk spannend vond, want ik had nog nooit eerder een familieopstelling bijgewoond, laat staan als representant opgesteld. En nu zou ik zelf een vraag indienen!

Maar al die zenuwen waren nergens voor nodig, want zodra ik aankwam, werd ik warm ontvangen door Karen en de andere begeleiders. De energie in de groep was heel prettig en de sfeer voelde meteen veilig. Dit gaf me de moed om me kwetsbaar en open op te stellen. De opstelling bracht enkele prachtige inzichten naar voren, en in de weken na de sessie voelde ik echt dat er iets positiefs was veranderd op systemisch niveau.

De hele ervaring was buitengewoon aangenaam en ik waardeerde het zeer dat Karen me enkele weken na de opstelling nog even belde om te informeren hoe het met me ging. Het toonde haar oprechte betrokkenheid en zorg voor haar cliënten.

Al met al was het een onvergetelijke ervaring, en ik ben Karen enorm dankbaar voor haar begeleiding en inzicht.”

Trudy uit Utrecht

Het cijfer 8
in het woord kr8
is een bewuste keuze;
het staat voor de reminder aan onze oneindige verbinding tussen hoofd, hart en buik

Gebruik de kr8 van een (familie)opstelling

Ben je op zoek naar diepgaand inzicht in je familie of zakenrelaties of wil je emotionele blokkades doorbreken? Wij staan met een mooie groep mensen voor je klaar om je verder te helpen jouw oplossing te vinden.

Doe mee aan onze opstellingen en ervaar de helende werking van deze holistische benadering. Ontdek verborgen patronen, herstel verstoorde banden en bouw daardoor harmonieuzere relaties met jezelf, je dierbaren of zakenrelaties op.

Kom en ervaar de transformerende kr8* van opstellingen voor persoonlijke groei en welzijn. Geloof het of niet, maar het werkt bij en voor iedereen. Meer informatie vind je onderaan de pagina.

REPRESENTANTEN
Opstellingen begeleiden kunnen wij niet alleen: representanten vormen een essentiële pijler voor onze opstellingen. Wij werken graag met mensen, die geregeld als representant met ons mee willen doen. Het enige wat we van je vragen is een open, nieuwsgierige, respectvolle en integere houding. Tijdens een opstelling hoef je als representant alleen je gevoel en impulsen te volgen. Je ervaart de verschillende posities en bewegingen met de daarbij horende gevoelens.

Als representant leer je ongelofelijk veel en kun je ook de helende werking van de opstelling ervaren. Dit maakt deelnemen als representant (of toeschouwer) zo waardevol. Het is onze intentie om minimaal 6 x per jaar een opstellingenmoment te organiseren. Voor ‘vaste’ representanten hebben wij een aantrekkelijk aanbod. Nieuwsgierig geworden ? Contact opnemen kan via karen@kr8stroom.nl 

Natuurlijk is het mogelijk om incidenteel als representant aan onze opstellingen deel te nemen.


Data zaterdagochtenden

22 juni (plek voor 2 vraagstellers)

Ook na de zomervakantie ben je weer van harte welkom!
Data volgt nog.

Foto’s: met dank aan Marc Lelieveld

     


Algemene gegevens
Locatie: Rembrandtlaan 22d, 3723 BJ Bilthoven
ps. We zijn op zoek naar een nieuwe plek! Weet jij iets?

Prijs: € 150 voor het inbrengen van een vraag (excl btw)
Prijs: €  15 voor deelname als representant

Tijd: Inloop vanaf 09:45 – 13:00 Houd rekening met enige uitloop

Aanmelden: Geef je op via karen@kr8stroom.nl

Karen is een zeer goede coach. Met de systeem opstelling / familie opstelling heeft ze mij enorm geholpen.

Blokkades werden zichtbaar en konden worden opgelost.

De energie gaat weer stromen.

Ik voel me echt genezen! Karen en representanten van de opstelling, enorm bedankt.

Een echte aanrader als je jezelf wilt openstellen en een antwoord wil op problemen of vraagstukken.

Ton
Noord Holland

Ik heb in het verleden al vaker familieopstellingen gedaan, maar nog nooit voelde het direct al zo vertrouwd bij binnenkomst.

De sfeer die gecreëerd werd was erg prettig en de energie voelde direct goed.

Ondanks het feit dat ik een behoorlijk heftig thema op tafel leg, was iedereen heel ontspannen en meegaand en wist ook iedereen door de begeleiding van Karen de opstelling achteraf weer goed los te laten.

Ik heb mooie inzichten gekregen van deze opstelling en ben blij dat ik na lang wikken en wegen toch gegaan ben.

Bedankt Karen voor je wijze en warme begeleiding!

Sylvia, Utrecht

Er zijn slechts twee blijvende schenkingen die we onze kinderen kunnen geven:
het ene is wortels en het andere vleugels.

Johann Wolfgang von Goethe

 

Verlangen naar contact met mijn bron

Ik had het voorrecht om Karen te hebben als begeleider
tijdens een prachtige systeemopstelling met representanten.

Karen stelde diepgaande vragen over de diepere lagen
van mijn gedachten en gevoelens. De opstelling bracht helderheid over mijn oude denkpatronen die in conflict waren met
het nieuwe denken.

Na een systemische verschuiving kwam er rust en inzicht.
Het op één lijn brengen van mijn dromen, gevoelens, denken en acties zorgde voor innerlijke rust. De verbinding met de bron
voelde warm en gepassioneerd.

Ik ben enorm dankbaar voor Karen’s kundigheid en intuïtie.
Ik raad haar van harte aan voor iedereen die op zoek is naar opstellingen of hulp bij coachvraagstukken.

Namasté, André

 

“Wij zijn wie we zijn, omdat onze (voor)ouders waren wie zij waren”

– Amerikaanse schrijver en socioloog John “Jack” M. Duvall

Gratis download:

Een waardevol gesprek met een kind. 
Vul je naam en e-mailadres in en het boek komt naar je toe.

 
 
 
 
 
 
 

Ik wens je veel plezier en mooie inzichten bij het lezen van dit e-book. Ik verneem graag van je wat je ervan vindt. Reageer naar karen@kr8stroom.nl