Happy@home

EHBO voor ouders
en hun kinderen
als de liefdesstroom
binnen het gezin stagneert

Kr8stroom helpt ondernemende ouders
hun gezin weer vlot te trekken,

zodat het wederom de veilige haven wordt,
waar iedereen groeit en tot zijn recht komt

 

Je hoeft het niet alleen te doen, wel zelf!

– Karen Carton, Kr8stroom

Ik ben naar Karen gegaan omdat ik onzeker was en niet lekker in mijn vel zat. Dit kwam onder andere omdat ik vroeger gepest werd.
Karen heeft mij geleerd om meer mezelf te zijn en vanuit mezelf te reageren. Verder heeft ze mij geleerd om niet zo snel in paniek te raken.
In totaal heb ik 4 sessies gehad. Toen ik voor het eerst bij Karen kwam voelde ik me meteen heel vertrouwd en op mijn gemak.
Ik kan nu beter met situaties omgaan en zit lekker in mijn vel.

Sharon, 15 jaar

S.O.S.

Als gezin zijn jullie winnaars of verliezers
Het loopt thuis niet lekker.
De stroom van liefde die ooit als vanzelf in overvloed aanwezig was, lijkt bijna opgedroogd.
Hoe kan dat?
Je was dol op je partner en jullie kind is een liefdescreatie, maar op een of andere manier zijn jullie in een patroon beland vol wrijving en gedoe.
Eerst probeer je het te negeren, maar hoort jezelf steeds vaker kortaf reageren.
Alles lijkt een strijd te zijn geworden. Jullie zitten elkaar in de weg. Tegen elkaar, in plaats van samen, lijkt nu het motto!

Ook je kind heeft er last van
Je merkt dat je zoon of dochter van een vrij en blij kind veranderd is in een schim van zichzelf, snel huilt, zich terugtrekt of juist steeds vaker een grote mond geeft. Thuis is verworden een vat vol explosieven. In plaats van de ruimte waar iedereen zich veilig voelt, tot rust komt en volop geniet van het samenzijn. duidelijk tijd voor actie!

“Het gezin is een van de natuurlijke meesterwerken”
– George Santayana

Liefde overwint

Wat je aandacht geeft groeit
Helaas geldt dat ook bij een negatieve spiraal. Als je daar niet van bewust bent, gaat het van kwaad tot erger. De eerste stap vooruit is dat je (h)erkent dat het niet lekker loopt. De oorzaak kan van alles zijn. Soms is het essentieel om die oorsprong te benoemen, een andere keer blijkt het een optelsom van vele kleine voorvallen die geen aandacht hebben gekregen en ergens jullie stroom van liefde heeft geblokkeerd.

Als je terugkijkt met een warm hart, is het tijd om door de zure appel heen te bijten!

Wat er ook speelt, kies bewust voor je kind
Ga het gesprek aan. Een boom groeit ook elk jaar, maar de grillige jaarringen verklappen dat de omstandigheden niet altijd optimaal waren. Zie jullie relatie als een prachtige boom; als de wortels stevig geworteld zijn in liefde, zal hij door een storm niet omgaan en geeft hij voeding aan de nieuwe spruiten. 

“Ik ben jaloers op mijn ouders, ze hebben het leukste kind van de wereld”

– quote van tegeltjeswijsheid

De kracht van communicatie

Een gezin vraagt aandacht en liefde. Als ouders ‘JA’ tegen elkaar blijven zeggen, ook als het niet loopt, is een uitdaging, maar levert veel op. Dat weet ik.

Investeren in je gezin heeft de allergrootste vastgoed waarde. Al zijn het soms pijnlijke spiegeltjes, kinderen houden onvoorwaardelijk van hun vader en moeder. Ontdek, leer en verbind!
Ga samen voor goud; jullie kind(eren)

Haar kr8stroom aanzetten, was precies waar Romée, onze dochter behoefte aan had bij de overgang van basisschool naar het voortgezet onderwijs. Karen heeft haar vertrouwen in zichzelf laten vonden en daardoor heeft ze een fijne start gemaakt op haar nieuwe school, na een moeilijke basisschoolperiode. Dankbaar!

Moeder van Romée, 42 jaar

Gratis download:

Een waardevol gesprek met een kind. 
Vul je naam en e-mailadres in en het boek komt naar je toe.

 
 
 
 
 
 
 

Ik wens je veel plezier en mooie inzichten bij het lezen van dit e-book. Ik verneem graag van je wat je ervan vindt. Reageer naar karen@kr8stroom.nl

Download: Het geheim van MoederGenoeg zijnJij gaat voor liefdevolle relaties en succesvolle prestaties!
Vul je naam en mailadres in en het e-boek komt naar je toe.

 
 
 
 
 
 
 

Gelukt! Op naar meer balans en levensgeluk met "Moedergenoeg".