Happy @ home,
geen droom maar waarheid!

Plan gratis een inzichtsessie in en:

ontdek wat een confrontatie met je kind jou te vertellen heeft

krijg inzicht hoe je een werkende dynamiek creëert

leer welke stappen jij kunt zetten om als ouder en kind happy @ home te zijn

Meld je gratis aan voor een 1-op-1 inzichtsessie van 30 minuten!

Let op: De gratis sessie is een tijdelijk aanbod, dus vraag jouw gesprek snel aan om een plek te garanderen!

 

Een leven lang leren en genieten

Opvoeden kan best een uitdaging zijn! Heb jíj daar een opleiding voor gevolgd? In mijn jeugd was het uitgangspunt dat ouders de baas zijn en kinderen hen moeten volgen. Herkenbaar?

Mijn uitgangspunt is dat kinderen veel wijzer zijn dan wij, volwassenen vaak aannemen. Ze willen – net als wij – hun plek innemen door gehoord, gezien en gewaardeerd worden om wie ze zijn. Als ouder ben jij het grootste en waardevolste voorbeeld voor je kinderen. Het gaat niet over jong of oud(er), groot of klein, maar om erkenning en ontspannen jezelf zijn.
Maar hoe pak je dat als drukbezette, soms gestreste ouder aan?

Als moeder van inmiddels volwassen (bonus)kinderen heb ik, Karen Carton, al een hele opvoedreis achter de rug. Daarnaast werk ik nog steeds een dag in de week als leerkracht, maar vooral als (systemisch) coach, o.a. familie- en klasopstellingen, bij Kr8stroom.

Naast alle werk- en levenservaring heb ik meerdere opleidingen afgerond en cursussen gevolgd. Mijn motto? Een leven lang leren houd je jong en wakker!

Wil jij inzicht in hoe jij een fijn thuisfront creëert, dus happy @ home kunt zijn? Schrijf je dan snel in voor de sessie.

Gratis download:

Een waardevol gesprek met een kind. 
Vul je naam en e-mailadres in en het boek komt naar je toe.

 
 
 
 
 
 
 

Ik wens je veel plezier en mooie inzichten bij het lezen van dit e-book. Ik verneem graag van je wat je ervan vindt. Reageer naar karen@kr8stroom.nl