+31 612646591 karen@kr8stroom.nl

 

Vrouwenpower,
De zeven aspecten van vrouw zijn

Waarom zijn mannen geneigd om hun capaciteiten te overschatten, terwijl vrouwen ze juist onderschatten? (Onderzoek 2018 door Cornell University)Hoe dat komt? We leven al eeuwenlang in een mannenmaatschappij. Generaties lang werd het leven van vrouwen vooral bepaald door huwelijk en moederschap.

Ga mee op ontdekkingsreis en ontdek jouw (on)bewuste kwaliteiten, zodat je ze voortaan situatiegericht gaat inzetten

Wist jij, dat pas op 14 juni 1956 de Wet handelingsonbekwaamheid werd afgeschaft? Deze wet verbood getrouwde vrouwen om te werken, een bankrekening te openen en om op reis te gaan zonder toestemming van hun echtgenoot. Realiseer jij je dat jouw moeder of oma toen al leefden?

Niet zo vreemd dus dat wij vrouwen (nog) niet zo bekend zijn met ons scala aan kwaliteiten en mogelijkheden. Hoog tijd voor een onderzoek naar jouw eigen kwaliteitenpalet. Het goede nieuws: je hebt alles al in je!

Leef jij je droom of leef je je leven omdat het zo ‘hoort’?

Hoe vrij ben jij van bovenstaande geschiedenis? Tijdens deze interactieve workshop Tijd voor Vrouwenpower ga je dit onderzoeken.

Dit doen we door een combinatie van theorie en praktische werkvormen, waaronder opstellingen. We gaan aan de slag met onze schijf van zeven, die je in staat stelt om jouw kwaliteiten te ontdekken en bewuster in te zetten, zowel op het werk als thuis.

Wat je ook kiest, alles is goed. Misschien ontdek dat je al dik tevreden bent of zie je het als een kans om jouw palet uit te breiden. Doe je mee?

Reacties van deelnemers:
Stephanie: ‘Een fijne balans van praktijk en theorie’.
Jeannette: ‘Grappig, ik wist niet dat ik dat ook in me had’.
Lisa: ‘Ik ging er met een sceptische blik in, maar heb toch heel wat opgestoken.’

Klik hier voor meer inspiratie en voor inschrijven klik hier

Praktische informatie:
Datum                28 augustus 2021
Tijd                     9.30 – 16.30 uur
Plaats                 Soestdijkseweg-Zuid 249-a
3721 AE  Bilthoven
Prijs                    € 175,= inclusief lunch en werkboek

Trainers             Karen Carton en Hetty Sluijs