Coaching, training, familie en organisatie opstellingen voor ouders en scholen, omgeving Utrecht

Kr8stroom Utrecht

Ha mooi mens, soms loopt het leven anders dan je gehoopt of bedacht had. Ik, Karen, heb dat ook meegemaakt en ben – net als jij nu – op ontdekkingstocht gegaan.

Mensen, groot en klein, liggen mij nauw aan het hart. Als leerkracht heb ik vele ouders ontmoet die verschrikkelijk hun best deden hun kinderen goed op te voeden, maar vastliepen in hun overtuigingen zoals het zou ‘moeten’ zijn in plaats van accepteren zoals het is en te kijken wat beter bij de situatie past.

Ieder kind is uniek, met een eigen missie en talenten. Elk mens tot zijn/haar recht laten komen, vrij van beperkende overtuigingen, is mijn grote drive. Door de tijd heen heb ik coachend vele kinderen, ouders en leerkrachten mogen helpen opbloeien, zodat zij hun schatten thuis en op school of op het werk vanaf nu bewust inzetten.

Ik liep al een tijd rond met een vraag waar ik zelf geen antwoord op had.
Tijdens mijn familieopstelling werd er een persoon opgesteld die ik totaal niet had verwacht. Vragen werden gesteld en personen verplaatsten zich in het veld. Ik zag hoe en waardoor mijn vraag was ontstaan. Dingen vielen op hun plek. Er werd duidelijk zichtbaar dat mijn oorspronkelijke ‘ik’ er mag zijn. Een prachtig inzicht dat mij ontroerde en blij maakte.

Ik heb Karen ervaren als enthousiast, gedreven en ze heeft humor. Zij heeft de kennis en het inzicht die nodig is om een opstelling optimaal te begeleiden. Daarnaast is zij een warm persoon die naast haar kennis ook haar intuïtie gebruikt.
Een opstelling is zeker een aanrader!

Ellen M.

Leerkracht en moeder van twee volwassen kinderen

Ik heb een prachtige opstelling gedaan tijdens een power-coaching-sessie met Karen. Dit heeft bij mij veel in beweging gezet op zowel privé als zakelijk gebied.
Mijn energie is weer gaan stromen en daar ben ik erg blij mee! Ik heb Karen ervaren als enthousiast, open, respectvol en heel liefdevol. Dank je wel Karen, het was erg fijn om deze opstelling met jou te doen.

Carolien

Manager en moeder van drie puberzonen, Functie

Coaching, Training en Familie- en Organisatieopstellingen voor ouders en leerkrachten rond Utrecht.

Jouw vraag is essentieel. Ik help je door middel van specifieke vragen de kern te ontmantelen, zodat de oplossing snel voor handen komt en jij vol vertrouwen je pad vervolgt.

 

Kr8stroom

URL: https://kr8stroom.nl/
Maandag9:00 AM - 5:00 PM
Dinsdag9:00 AM - 5:00 PM
Woensdag9:00 AM - 5:00 PM
Donderdag9:00 AM - 5:00 PM
Vrijdag9:00 AM - 5:00 PM
Zaterdag9:00 AM - 5:00 PM
Zondag9:00 AM - 5:00 PM

Vandaag heb ik een helende reis gemaakt onder liefdevolle begeleiding van Karen. We hebben eerst mijn wens/hulpvraag duidelijk geformuleerd. Wat zich daarna ontvouwt is wonderbaarlijk. Ik ga door allerlei lagen heen, waarbij ik dingen zie en voel. Ik doe het zelf, maar kan het niet zonder de geduldige en veilige leiding van Karen. Alles mag er zijn, gezien en benoemd worden. Door het werken met Karen heb ik zóveel over (en van!) mezelf geleerd en kom ik steeds meer in mijn kracht. Iedere sessie is anders en steeds is er groei. Bedankt!

José, 48 jaar

Moeder van drie jongens, Onderneemster en moeder

Tijdens mijn werk als leerkracht kwam ik terecht in een klas waar weinig structuur en duidelijkheid geboden was. Hierdoor waren de kinderen erg snel geïrriteerd en reageerden dat op elkaar af. Dat kostte mij heel veel energie en ik kreeg er steeds meer moeite mee om positief te zijn. Toen kwam ik in contact metKaren.

Het eerste gesprek was al erg prettig, want Karen luisterde en ik kon mijn verhaal doen. Ze heeft me tips gegeven waar ik mee aan de slag kon. Deze tips heb ik meteen in de praktijk gebracht. Karen is daarna nog een paar keer langs geweest in de klas en heeft met groepjes kinderen gewerkt. Na school hadden we een korte evaluatie van haar bevindingen en ik kreeg weer tips en ideeën waarmee ik aan de slag kon.

Ik merkte al snel dat mijn energiepeil steeds hoger werd. Ik keek uit naar haar komst,  want haar gesprekken waren zo liefdevol, geduldig en begripvol. Door haar tips, tijdens de vier gesprekken, heeft ze mij geholpen om gemotiveerd verder te kunnen. Heel erg bedankt Karen en ik pas je tips nog regelmatig toe, zowel in de praktijk als thuis. Groetjes, Loraine

Loraine, 36 jaar, single

leerkracht

Coaching, Training en Familie & Organisatie Opstellingen
voor ouders en scholen, omgeving Utrecht

Neem via het onderstaande formulier vrijblijvend contact op om de mogelijkheden te bespreken voor diverse opstellingbehandeling in omgeving Utrecht

12 + 10 =

We gaan zorgvuldig met jouw gegevens om, zoals vermeld in ons privacybeleid.

Gratis download:

Een waardevol gesprek met een kind. 
Vul je naam en e-mailadres in en het boek komt naar je toe.

 
 
 
 
 
 
 

Ik wens je veel plezier en mooie inzichten bij het lezen van dit e-book. Ik verneem graag van je wat je ervan vindt. Reageer naar karen@kr8stroom.nl