Wie help ik?

Ambitieuze ouders en professionals begeleid ik graag in hun proces
om hun Innerlijke Kracht (IK) te hervinden en versterken, zodat ze hun werkelijke potentieel leven en inspirerend voor anderen kunnen zijn.

Wat doe ik? Wat wil ik en waarom? Doe ik het goed? Waar liggen mijn talenten? Allemaal vragen die naar jouw antwoord verlangen.

Mensen zijn gewoontedieren, maar leven is verandering

Ieder mens krijgt in zijn leven met kleine of grote ‘wake-up calls’ te maken. Denk aan de overgang van de ene levensfase naar de andere door kind(eren) krijgen, scheiding, verandering van baan, burn– of bore-out raken, een midlifecrisis of een dierbare verliezen.

Kinderen en andere dierbaren of collega’s triggeren ons in het dagelijks leven. Ze fungeren als onze spiegels en weten ons haarfijn te raken. Waarom raakt de ene opmerking of ervaring je meer dan de andere? 

Alle ervaringen, groot of klein, geven aanleiding om een nieuwe kijk
op het leven te ontwikkelen. Het zijn uitdagingen om onszelf beter te
leren kennen en een uitnodiging om nog meer van onszelf te houden en bewuster in het leven te staan.  

Hoe help ik?

Ik werk met een integraal programma, omdat ik ervaren heb dat er meer nodig is dan ons brein om te leren, te ontwikkelen en echt te veranderen.

Ons brein (IQ) vertelt ons de verhalen die we kennen, bedenken en leren. Ons gevoel (EQ) brengt ons op een ander pad en ons lichaam (FQ) heeft haar eigen wijsheid. En dan heb ik het nog niet eens over ingevingen (SQ) die we gedurende de dag krijgen.

Samen vormen de vier delen een geheel: jou! Zie je de uitdaging om de wijsheid van je afzonderlijke delen samen te brengen en weer in verbinding te komen met je hele wezen? 

Jij hebt jouw missie en unieke kijk op de wereld. Leef jij je potentieel? Leef jij vanuit jouw eigenwijze innerlijke drive? Als jouw Kr8stroom stroomt ben je in verbinding met jezelf en ‘alles wat is’. Je maakt keuzes die bij jou passen en neemt daar je verantwoordelijkheid voor.

Onverwachte situaties zijn dan uitnodigingen om jezelf nog beter te leren kennen. Je leeft vanuit liefde en vertrouwen, waardoor je anderen aantrekt en samen sterk bent.  

 

Mijn kracht zit in een veilige omgeving creëren waarin je de vrijheid ervaart om jezelf te ont-moeten, ontdekken en ontwikkelen. Uit je comfortzone in de stretch modus, tot het punt dat je zelf aangeeft. Jij bent altijd de leider van jouw proces.
|
Vanuit je ervaringen en heelheid kun je je vervolgens opnieuw verbinden met jezelf en anderen. Laat je unieke IK, jouw innerlijke Kracht, voluit stromen, zowel thuis als op het werk.  

Ben je nieuwsgierig naar wat jouw ontdekkingstocht op zal leveren? Stuur een mail en we spreken verder. Het is tijd voor jou; ‘me’-time.  

Je hoeft het niet alleen te doen, wel zelf

“Als de wereld blijft voortbestaan, is dat dankzij een wereldwijde omslag in bewustzijn”

Brandon Bays, Amerikaanse schrijfster van het boek ‘De helende reis’

“Verbinding is dé reden waarom we hier zijn, het geeft zin en betekenis aan ons leven.”

Brené Brown (1965), Amerikaanse hoogleraar in de psychologie 

Maak vrede met je verleden, omarm het heden en
kies bewust je toekomst.

Karen Carton 

“De allerbelangrijkste stap op de weg naar verlichting is deze: leren de identificatie met het verstand op te geven.
Elke keer dat je een gat maakt in de stroom van je denken, wordt het licht van je bewustzijn sterker.”

Eckhart Tolle, Spiritueel leraar en schrijver (1948), vooral bekend om zijn boek ‘De kracht van het NU’

Working hard for something we don’t care about is called stress; working hard for something we love is called passion

Simon Sinek (1973) auteur en managementgoeroe. Boek: Start with why,  ‘The golden circle’

“Love rests on two pillars: surrender and autonomy. Our need for togetherness exists alongside our need for separateness.” 

Ester Perel (1958), Belgische psychotherapeut die bekend is door haar onderzoek naar de spanning tussen de behoefte aan veiligheid en de behoefte aan vrijheid in menselijke relaties. 

Wees RIJK in je ZIJN

Karen Carton

Elke verandering vraagt aandacht en actie. Ben jij bereidt om in actie te komen? Kies jij voor leven vanuit jouw unieke kracht, vanuit jouw drive met jouw talenten?
Zet de eerste stap en laat een bericht achter op het contactformulier voor een afspraak, want jouw toekomst begint nu.

Je hoeft het niet alleen te doen, wel zelf

Kies bewust, vergroot je levenslust

Op weg naar Zelfbewust Leiderschap 

Energiek, ontspannen en vol vertrouwen de regie over jezelf.
Wil jij dat ook?

Download mijn praktische e-book 'Kies bewust, vergroot je levenslust'. Daarin vind je de eerste 7 stappen naar Zelfbewust Leiderschap.