+31 612646591 karen@kr8stroom.nl

Binnenstebuiten
kwetsbaar & krachtig

 

Leef zelfbewust vol levenslust

.Er was eens …

Acht jaar was ik toen mijn moeder uit het leven stapte en ik ontdekte dat we niet in een sprookjeswereld leven, waarin iedereen automatisch lang en gelukkig leeft. Mijn vader hertrouwde en plotseling vormden we een samengesteld gezin met nieuwe waarden en normen. 

Mijn hoofd tolde van de ongestelde vragen aan mijn ouders, want vragen stellen werd bij mij thuis destijds als brutaal bestempeld, waardoor mijn gedachten in eigen cirkels bleef ronddraaien.

Gelukkig had ik verschillende vrienden om mij heen en deelden we onze verhalen en waarheden. Mijn nieuwsgierigheid zette ik in mijn werkleven voort als leerkracht: Wie ben jij en wat kun je allemaal? 

 

 Prins op het witte paard?

‘Ouder zijn’ ervaar ik als een eervolle, prachtige, belangrijke levenstaak én als een grote uitdaging. Dat laatste zeker als het leven anders loopt dan je hoopt, verwacht of denkt. Ondanks mijn verlangen om onze drie kinderen met beide ouders onder één dak te laten opgroeien, heb ik ruim tien jaar geleden de scheiding ingezet.

Ik ontmoette een nieuwe lief en hij bracht twee ‘relatiegeschenken’ mee. Inmiddels volwassen geven onze kinderen hun eigen leven vorm en daar geniet ik als trotse ouder volop van mee. Inmiddels help ik andere ouders hun prachtige taak zo passend mogelijk uit te voeren, zodat ook zij ‘zelfbewust vol levenslust’ met hun kinderen samenleven.

Het leven is het mooiste sprookje dat bestaat

Mijn burn-out stopte in een keer mijn overvolle leven. Ik dook in mijn aannames
en overtuigingen en stelde mezelf en anderen verhelderende vragen. 
Mijn ontdekkingstocht bracht mij naar vele opleidingen van NLP tot Systemisch opsteller en holistisch coach.

Ik verkreeg inzicht, liet oude zaken los en mijn energie nam zienderogen toe. Mijn ‘Kr8-stroom’ ging aan. Mijn slogan ’Maak vrede met je verleden, omarm het heden en creëer je toekomst’, komt hieruit voort. Nu sta ik aan het roer en bepaal, natuurlijk in verbinding met mijn geliefden, mijn koers en dat gun ik iedereen. 

Mensen, jong en oud help ik om hun levensstroom en passie te hervinden. Iedereen zit vol talenten en kwaliteiten, maar door omstandigheden en ervaringen zijn ze soms ondergedompeld geraakt.
Wees stoer, pak het roer, ga op onderzoek en zet je koers uit.
Je hoeft het niet alleen te doen, wel zelf. 

Er was eens …

Wat is jouw levensverhaal en missie? 
Kr8stroom staat voor ieders uniek-zijn. 

De 8 staat voor de verbinding tussen hoofd, hart en buik oftewel het denken, voelen en doen.

Stroom’ staat voor de levensenergie. 
We zijn als een stromende rivier die gevoed door regen en gesmolten ijs, gebruik makend van de weg van de minste weerstand, meanderend haar weg blijft vinden. Om, terwijl de rivier haar kracht behoudt, in de zee uit te monden, waarna een nieuwe reis start. De oneindige cyclus van ervaren en verwerken van wat het leven ons brengt.

Hoe klanten mij ervaren

Dankzij de coaching door Karen kwam er veel helderheid in mijn situatie, zowel over mijn verleden als mijn heden. Ze voelde mij haarfijn aan en gaf werkbare tips die ik nog regelmatig gebruik, soms zelfs dagelijks, omdat ze zo waardevol zijn.
Karen is sprankelend, liefdevol en warm en neemt je vol enthousiasme mee op je reis. 

Josine, 46 jaar,

Werkende moeder, Individueel traject

Balans in je leven

Zet de eerste stap