+31 612646591 karen@kr8stroom.nl

                                                    Binnenstebuiten

                                                  kwetsbaar én krachtig

 

Leef zelfbewust vol levenslust

Er was eens …

Als kind mocht ik geen vragen stellen, omdat dit als brutaal werd bestempeld, terwijl ik regelmatig voelde dat wat mensen zeiden en deden niet congruent was. Later als volwassene in gesprek met mijn ouders en anderen, werd duidelijk dat ik zaken wel degelijk helder zie, maar dat gebrek aan communicatie (eerlijk, open en duidelijk) en visie eigenlijk het grootste euvel is.

Sindsdien is het mijn missie om iedereen – vanuit de eigen plek, verantwoordelijkheid & mogelijkheid – een stem te geven: authentiek, binnen elk collectief.

Mijn talent om de juiste vragen te stellen, zodat de vicieuze cirkel doorbroken wordt om nieuwe resultaten te verkrijgen, is nu mijn kracht tijdens mijn trainingen, opstellingen en coaching. 

Prins op het witte paard?

‘Ouder zijn’ ervaar ik als een eervolle, prachtige, belangrijke levenstaak én als een grote uitdaging. Dat laatste zeker als het leven even anders loopt dan je hoopt, verwacht of denkt. Ondanks mijn verlangen om onze drie kinderen met beide ouders onder één dak te laten opgroeien, heb ik ruim tien jaar geleden de scheiding ingezet.

Ik ontmoette ‘mijn lief’ en hij bracht twee ‘relatiegeschenken’ mee. Om tot een organisch evenwicht te komen was elk gezinslid vrij om respectvol vragen te stellen en opmerkingen te plaatsen. Naast een luisterend oor, bleken liefde en erkenning voor de verschillen binnen onze gezinnen het meest essentieel voor de onderlinge verbinding.

Inmiddels help ik andere ouders hun prachtige taak zo passend mogelijk uit te voeren, zodat ook zij ‘zelfbewust vol levenslust’ met hun kinderen samenleven én aandacht voor zichzelf blijven houden.

Het leven is het mooiste sprookje dat bestaat

Tijdens mijn eerste huwelijk stopte een burn-out in één keer mijn overvolle leven als moeder, docent en partner. Mijn ontdekkingstocht naar mijn uniciteit of innerlijke kracht (IK) bracht meerdere opleidingen en cursussen op mijn pad, zoals NLP, holistisch coachen, vrouwelijk leiderschap en systemisch opsteller (organisatie- en familieopstellingen).

Mijn energie nam zienderogen toe door groei in mijn bewustzijn. Mijn Kr8stroom ging weer aan en werd van pionier nu regisseur van mijn leven. Mijn slogan ‘Maak vrede met het verleden, omarm het heden en creëer jouw toekomst’, komt hier uit voort.

Nu ondersteun ik anderen bij het (groeps)proces om stagnatie te doorbreken. Zo ontstaat een natuurlijke cadans met ruimte voor verbinding, terwijl elk individu tot zijn volledige recht komt. Dát is voor mij ‘De kracht van het verschil’.

 

Kr8stroom = Levensenergie

Onze levensenergie kun je vergelijken met een rivier die gevoed is en wordt door water in vorm van gesmolten ijs en regen op weg naar de zee. Onderweg komt ze van alles tegen wat haar uit haar meanderende stroom kan halen. Verenigt met de zee, begint altijd weer een volgende nieuwe reis, ‘the circle of life’.

Ieders unieke Kr8stroom
We zijn allemaal deel van het geheel, van een grotere Kr8stroom. Denk hierbij aan je gezin, een groep, afdeling of bijvoorbeeld je vaderland. Ben je in verbinding en afstemming met anderen of werken jullie elkaar (on)bewust tegen? Als ieders levensenergie vrijuit stroomt, heerst rust en vertrouwen en is er ruimte voor het échte gesprek. Vanuit erkenning en respect, voor alle verschillen, ontstaat meer of weer ruimte voor ieders plek en bijdrage.

Leef zelfbewust vol levenslust

Hoe klanten mij ervaren

Dankzij de coaching door Karen kwam er veel helderheid in mijn situatie, zowel over mijn verleden als mijn heden. Ze voelde mij haarfijn aan en gaf werkbare tips die ik nog regelmatig gebruik, soms zelfs dagelijks, omdat ze zo waardevol zijn.
Karen is sprankelend, liefdevol en warm en neemt je vol enthousiasme mee op je reis. 

Josine, 46 jaar,

Werkende moeder, Individueel traject

Gratis online intake