+31 612646591 karen@kr8stroom.nl

                                                    Binnenstebuiten

                                                  kwetsbaar én krachtig

 

Leef zelfbewust vol levenslust

Er was eens …

Al jong ontdekte ik dat we niet in een sprookjeswereld leven waarin iedereen automatisch lang en gelukkig leeft. Voor mijn negende levensjaar overleed mijn moeder. Mijn vader hertrouwde en ineens vormden we een samengesteld gezin met nieuwe waarden en normen. 

Regelmatig voelde wat mensen zeiden of deden niet congruent, maar vragen stellen mocht niet, want dat werd als brutaal bestempeld. Als volwassene in gesprek met mijn ouders, werd duidelijk dat ik zaken juist helder zag en zie. Mijn talent om de juiste vragen te stellen om een vicieuze cirkel te doorbreken zet ik graag in tijdens mijn trainingen, opstellingen en coaching. 

Prins op het witte paard?

‘Ouder zijn’ ervaar ik als een eervolle, prachtige, belangrijke levenstaak én als een grote uitdaging. Dat laatste zeker als het leven even anders loopt dan je hoopt, verwacht of denkt. Ondanks mijn verlangen om onze drie kinderen met beide ouders onder één dak te laten opgroeien, heb ik ruim tien jaar geleden de scheiding ingezet.

Ik ontmoette ‘mijn lief’ en hij bracht twee ‘relatiegeschenken’ mee. Wat was wijsheid met betrekking tot beide gezinnen? Om tot een organisch evenwicht te komen was elk gezinslid vrij om respectvol vragen stellen en opmerkingen te plaatsen. Naast een luisterend oor, bleken liefde en erkenning voor de verschillen binnen ‘ons gezin’ het meest essentieel voor de onderlinge verbinding.

Inmiddels help ik andere ouders hun prachtige taak zo passend mogelijk uit te voeren, zodat ook zij ‘zelfbewust vol levenslust’ met hun kinderen samenleven én aandacht voor zichzelf blijven houden.

Het leven is het mooiste sprookje dat bestaat

Tijdens mijn eerste huwelijk stopte een burn-out in één keer mijn overvolle leven als moeder, docent en partner. Wie ben ík eigenlijk? Mijn ontdekkingstocht naar mijn uniciteit of innerlijke kracht (IK) bracht meerdere opleidingen en cursussen op mijn pad, zoals NLP en holistisch coach en vrouwelijk leiderschap naast systemisch opsteller (organisatie- en familieopstellingen).

Mijn energie nam zienderogen toe en mijn Kr8stroom ging aan. Van pionier werd ik nu regisseur van mijn leven. Mijn slogan ‘Maak vrede met het verleden, omarm het heden en creëer een nieuwe toekomst’, komt hier uit voort.

Nu ondersteun ik anderen bij het (groeps)proces om stagnatie te doorbreken. Zo ontstaat een natuurlijke cadans met ruimte voor verbinding, terwijl elk individu tot zijn volledige recht komt. Dát is voor mij ‘De kracht van het verschil’.

 

Kr8stroom = levensenergie

Je kunt onze Kr8stroom vergelijken met een rivier die gevoed wordt door gesmolten ijs en regen. Ze maakt gebruik van de weg van de minste weerstand om meanderend haar doel, de zee, te vinden. Eenmaal verenigt, begint als vanzelf weer een nieuwe reis, zoals ‘the circle of life’.

Daarnaast zijn we altijd deel van het geheel, van een grotere Kr8stroom. Denk hierbij aan een gezin, een groep, een afdeling etc. Wat hebben jij, jouw gezin of bijvoorbeeld team nodig om voluit te kunnen stromen, ieder vanuit eigen uniciteit?

Ieders Kr8stroom 
Ben je in verbinding met anderen of werken jullie elkaar (on-)bewust tegen? Als ieders Kr8stroom of levensenergie vrijuit stroomt, heerst rust en vertrouwen voor het échte gesprek. Vanuit erkenning van alle verschillen ontstaat, als vanzelf, meer of weer verbinding door respect voor ieders plek en bijdrage.

Leef zelfbewust, vol levenslust

 

Hoe klanten mij ervaren

Dankzij de coaching door Karen kwam er veel helderheid in mijn situatie, zowel over mijn verleden als mijn heden. Ze voelde mij haarfijn aan en gaf werkbare tips die ik nog regelmatig gebruik, soms zelfs dagelijks, omdat ze zo waardevol zijn.
Karen is sprankelend, liefdevol en warm en neemt je vol enthousiasme mee op je reis. 

Josine, 46 jaar,

Werkende moeder, Individueel traject

Gratis online intake