RIJK  ZIJN

Wie ben je? Is wat je doet wie je bent? Waarom ben je nu op deze aarde? Het zijn vragen die je, als je nog geen direct antwoord hebt, als lastig kunt bestempelen en liefst snel wegwuift om door te gaan met de waan van de dag. Dat is jammer. Jouw unieke invulling en perceptie van het leven maken jou juist waardevol. Er is niemand zoals jij, dus neem vooral jouw plek in. In dit geval gaat het echt om ‘IK’, jouw Innerlijke Kracht.

Ook jij hebt een missie, al is hij misschien nog niet geheel duidelijk voor je. Je bent niet voor niets op deze aarde. Jouw ervaringen maken jou uniek en zeker de manier waarop je ermee omgaat. Dit maakt dat je juist van toegevoegde waarde bent. Wat zijn jouw kwaliteiten? Ken jij je sterke punten? En zet je ze ook bewust in zowel voor jezelf als de ander, zowel thuis als op het werk?

‘Maak vrede met je verleden, omarm het heden en kies bewust jouw toekomst’.

Mocht je meer uit je leven willen halen of nieuwsgierig zijn naar nieuwe inzichten, zodat je je volledige potentieel gaat benutten, ben je van harte welkom in de cursus ‘RIJK ZIJN’. We gaan aan de slag met je vier lichamen: SQ, IQ, EQ en FQ, want een echte verandering vindt pas plaats als je congruent bent. Daarvoor is het nodig dat je vanuit verschillende invalshoeken jouw thema belicht. Je gaat jouw krachten en kwaliteiten ontdekken en een plan maken om ze bewuster in te zetten. Hierdoor word je gelukkiger, weet je beter koers te houden en daardoor bereik je jouw doelen sneller. Het leven is een feest en jij hangt vanaf nu jouw slingers op. Dat is RIJK ZIJN.

De cursus RIJK ZIJN bestaat uit twee hele dagen.

Dag 1 staat in het teken van ont-moet-ing met jezelf. Je gaat bewust met jezelf aan de slag. Wie ben ik eigenlijk?Hoe denk ik? Wat drijft mij? Hoe beïnvloedt dit mijn keuzes in het dagelijks leven?

Dag 2 ga je bewust focussen op het beeld van wie jij in wezen bent. Vanuit jouw missie kies je bewust jouw toekomst, zodat je je eigen kompas bent ongeacht de situatie waar je in terecht komt. je maakt verbinding met jouw IK, jouw unieke Innerlijke Kracht.

Beide dagen worden in een afwisseling van theorie en praktische oefeningen, zowel individueel als gezamenlijk, uitgevoerd. Centraal staan de vier dimensies; SQ, IQ, EQ en FQ of lichamen zoals ik ze ook noem.

Aantal deelnemers: 10
Tijd: 10.00 – 17.00 uur
Locatie: nog nader te bepalen, rond Utrecht
datum: 3 en 4 april 2019

Kies bewust, vergroot je levenslust

Op weg naar Zelfbewust Leiderschap 

Energiek, ontspannen en vol vertrouwen de regie over jezelf.
Wil jij dat ook?

Download mijn praktische e-book 'Kies bewust, vergroot je levenslust'. Daarin vind je de eerste 7 stappen naar Zelfbewust Leiderschap.