RIJK in je ZIJN

Als je veel hebt, geef van je rijkdom, als je weinig hebt, geef van je hart.’ ( oorsprong onbekend)

Wie ben ik? Doe ik wat ik wil of doe ik wat moet? Wat is mijn missie?

Dit zijn vragen die je als lastig kunt bestempelen en liefst snel wegwuift om door te gaan met de waan van de dag. Dat is jammer. Jouw unieke invulling en perceptie van het leven maken jou juist waardevol. Er is niemand zoals jij, dus neem vooral jouw plek in. In dit geval gaat het echt om jouw ‘IK’; Innerlijke Kracht.

Jij hebt een missie. Jouw ervaringen en zeker de manier waarop je ermee omgaat maken jou uniek. Het maakt ongeacht waar je nu staat dat je van grote toegevoegde waarde bent in dit leven.

Wat werkt voor jou? Wat zijn jouw kwaliteiten? Ken jij je sterke punten? Zet je ze ook bewust in, zowel thuis als op het werk? 

 ‘Maak vrede met je verleden, omarm het heden en kies bewust jouw toekomst’.

Mocht je meer uit je leven willen halen en nieuwsgierig zijn naar nieuwe inzichten, zodat je je volledige potentieel gaat benutten, ben je van harte welkom in de cursus ‘RIJK in je ZIJN’. Maak je vrij van oude paden en ga op ontdekkingstocht en creëer jouw pad.

Een echte verandering vindt plaats als je congruent bent. Daarvoor is het nodig dat je jouw thema vanuit verschillende invalshoeken belicht. Jouw persoonlijke kracht en kwaliteiten komen tot bloei als hoofd, hart en buik in verbinding zijn. Het levert je ontspannen lichaam, je weet je beter koers te houden en je bereikt jouw bestemming: Rijk in je Zijn.

Tweedaagse cursus

Dag 1 staat in het teken van ont-moet-ing. Je gaat bewust met jezelf aan de slag. Wie ben ik in wezen, als ik vrij ben van mijn oude verhalen? Wat drijft mij? Hoe beïnvloedt mijn verhaal de keuzes die ik maak in het dagelijks leven?

Het leven is een feest en jij hangt vanaf nu jouw slingers op. Dat is RIJK ZIJN.

Dag 2 ga je bewust focussen op wat je in dag één ontdekt hebt. Je maakt verbinding met jouw unieke IK; Innerlijke Kracht. Vanuit jouw missie kies je bewust jouw toekomst, zodat je je eigen kompas bent ongeacht de situatie waar je in terecht komt. 

Beide dagen worden in een afwisseling van theorie en praktische oefeningen, zowel individueel als gezamenlijk, uitgevoerd.

Aantal deelnemers: 10
Tijd: 10.00 – 17.00 uur
Locatie: nog nader te bepalen, rond Utrecht
datum: 3 en 4 april 2020

Kies bewust, vergroot je levenslust

Op weg naar Zelfbewust Leiderschap 

Energiek, ontspannen en vol vertrouwen de regie over jezelf.
Wil jij dat ook?

Download mijn praktische e-book 'Kies bewust, vergroot je levenslust'. Daarin vind je de eerste 7 stappen naar Zelfbewust Leiderschap.