Mijn E-book voor jou!

Klik op de knop BESTEL en laat je naam en e-mailadres achter. Daarna kun je mijn e-book ‘Een waardevol gesprek met een kind‘ downloaden. Daarin staan snelwerkende tips, naast enige achtergrond over het verschil in tijdsbeleving tussen volwassenen en kinderen, waar je meteen profijt van hebt, als je ze toepast. Ik wens je veel waardevolle gesprekken.

N

Uit de praktijk geschreven

N

Direct toepasbaar

N

Uitleg waarom kinderen op eigen wijze reageren

N

Voor een betere communicatie met elkaar

Karen van Kr8stroom

Welkom, ik ben Karen van Kr8stroom en schrijfster van het e-book ‘Een waardevol gesprek met een kind’. Dit e-book geeft je handvatten om een goed gesprek te hebben als ouder of als professional die met kinderen werkt.

Elk kind heeft een eigen, originele leefwereld en passende dynamiek. Als je je hiervan bewust bent en de tips toepast die ik geef, wordt de communicatie met hen een stuk helderder en gemakkelijker.

Spreken is zilver, zwijgen is goud, geldt nu meer dan ooit!

Mijn jarenlange ervaring als leerkracht, moeder en coach geeft mij een ongelooflijke bron aan informatie dei ik graag deel, want kinderen van allerlei leeftijden laten mij snel toe in hun denk- en belevingswereld en vertellen mij zowel pijnlijke, als de meest fantastische verhalen.

Als je mijn tips volgt, zullen kinderen gemakkelijker hun waarheid durven weergeven en zich met je verbinden. Ik wens je vele mooie gesprekken!

 

 

Reactie van enkele lezers

Helder geschreven en goed toepasbaar.
Ik kon er gelijk mee aan de slag
en beleef echt betere gesprekken met mijn twee kinderen.
Heel erg bedankt, Karen

Guinevere, 30

ondernemer

Eigenlijk heb ik nooit stilgestaan
bij het feit dat tijd bij kinderen anders werkt. Daarnaast ontdekte ik dat
ik qua eigen voorbereiding wel
iets kan verbeteren.
Bedankt voor de tips, Karen

Herman, 39

manager